Bemutatkozás Nyomtatás E-mail

A Coral Szakorvosi Centrum működési rendje itt található!

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül a legsikeresebb szolgáltatásaink rövid ismertetését kíséreljük meg.

Rövid ismertetők 

Kardiológia

kardiológia_Coral CentrumTerheléses EKG készítésére alkalmas kardiológiai gépeink korszerű kardiológiai ellátást tesznek lehetővé. Kardiológiai ultrahang elvégzése elősegíti a pontos diagnózishoz jutást, mely a kardiológiai betegségek gyógyításának előfeltétele. Holter és ABPM készülékeink módot adnak arra, hogy a rendelőn kívüli tevékenység közben az Ön szívműködésének regisztrálása és a vérnyomás változásainak rögzítése 24 óráig biztosítva legyen.
Ennek segítségével kardiológus szakorvosunk teljesebb képet kap a keringési rendszer állapotáról.

Gyermekkardiológia

gyermekkardiologiaFőállásában az Országos Kardiológiai Intézet Gyermek-kardiológiai Osztályán dolgozó orvosunk nagy gyakorlattal és kedvességgel végzi a gyermekek kardiológiai vizsgálatát. A veleszületett szívhibák diagnosztizálásán és gyógyításán kívül a fertőző betegségek szövődményeként jelentkező rendellenességek kiszűrését korszerű ultrahang vizsgálattal végezzük. A teljes kardiológiai kivizsgálás elengedhetetlen feltétel kell, hogy legyen gyermekünk sportoltatásánál. Gyermek-kardiológiai rendelésünkön ezeket a vizsgálatokat felelőséggel végezzük.

Belgyógyászat

belgyogyaszat

Belgyógyászati magánrendelésen hozzáértő és nagy diagnosztikai képességekkel rendelkező belgyógyász orvosunk várja a legkülönbözőbb tisztázatlan eredetű tünetekkel jelentkező betegeket.

Belgyógyászunk munkáját a jelenleg fellelhető összes diagnosztikai eszköz segíti. Szerződött partnerei vagyunk CT, MRI képalkotó diagnosztikai centrumnak és a főváros legkorszerűbb laboratóriumának.


Bőrgyógyászat
 

borgyogyaszat

Radiofrekvenciás sebészeti vágó és NO2 fagyasztó berendezés segíti a kis bőrgyógyászati műtétek fájdalommentes elvégzését. Bőrgyógyászati magán-rendelésünkön melanóma szűrésre is lehetőség adódik.

Gyakori akciókkal segítjük a bőrgyógyászati szűréseken való részvételt. Bőrgyógyászatunkat a közeli hetekben szereljük fel lézersebészeti eszközzel. 


Természetgyógyászat, holisztikus szemléletű belgyógyászat

 termeszetgyogyaszat2A holisztikus medicina az embert, mint testi-lelki-szellemi egységet tekinti és ez alapvető a természetgyógyászati orvoslási módszerekben. Természetgyógyász-belgyógyászunk különösen eredményesen foglalkozik komplex betegségekkel mint: allergia, ekcéma, asztma, légúti betegségek, bizonyos immunológiai kórképek (autoimmun kórképek), gyomor-bélgyulladások, bizonyos hormonális eltérések (például menzes- és klimaxos tünetek), pszichoszomatikus- és stressz eredetű betegségek, pánik betegség, depresszió.


Tüdőgyógyászat (pulmomológia)

Tüdőgyógyászat (pulmomológiaA légúti megbetegedések száma fokozatosan emelkedik, különös tekintettel az allergiás eredetűekre (asztma, szénanátha), és a dohányzás okozta idült elváltozásokra (COPD, emfizéma). Tüdőgyógyászunk eredményesen foglalkozik leggyakoribb tüdőgyógyászati megbetegedések (COPD, asthma, fertőzések okozta kórképek) és a légúti allergiák kivizsgálására, kezelésére, gondozására. Számítógépes spirometria biztosítja a tüdőgyógyászat korszerű művelését.

Gasztroenterológia, gyermek gasztroenterológia

Gasztroenterologia Coral CentrumGasztroenterologiai rendelésünkön nemcsak a gyomor-bél panaszok kivizsgálását végezzük el, hanem gyakorlott proktológus szakemberünk a végbél aranyeres betegségeit is gyorsan és szövődménymentesen kezeli és gyógyítja. A gyermek gasztroenterológia a gyermekkorban jelentkező gyomor- és bélrendszer, valamint a hasnyálmirigy és máj betegségeivel foglalkozó szakterület, szorosan kapcsolódva az általános gyermekgyógyászathoz. A gyakoribb megbetegedések, melyeket kezelünk: ételallergia (tej, tojás, szója, ...), reflux betegség, lisztérzékenység (coeliákia), tejcukor-bontási zavar (laktóz intolerancia), gyulladásos bélbetegségek (Crohn betegség, Colitis ulcerosa).

Neurológia

neurologia
Neurológusunk az ideggyógyászathoz tartozó betegségek terápiájában nagy jártasságra tett szert .Nemcsak neurológiai betegségeket, hanem pszichiátriai betegek gyógyítását is vállaljuk. Magánszakrendeléseinken a pánikbetegséget és a depressziókat is hatékonyan kezeljük.

 

 
Urológia, andrológia

Urológia, andrológia - Coral Szakorvosi CentrumUrológus szakorvosunk egy korszerű ultrahang készülék segítségével a vese és uréter köveket azonnal vizsgálja. Prosztata daganatok diagnosztizálása és a gyors terápiás terv felállítása életet menthet. Az urológiai szakrendelést nagy tapasztalattal rendelkező, a szakmát kiválóan ismerő orvos végzi.
Andrológiai rendelésünkön a külső férfi nemi szerv veleszületett és szerzett betegségeinek a kezelése folyik. A nemi úton terjedő betegségek gyógyítását és kezelését is hatékonyan végezzük. Meddőségi és impotencia panaszok esetén a kivizsgálás hozzáértéssel és tapintattal történik. Munkánkat a főváros legkorszerűbb laboratóriumai segítik.

Medex szűrés

Medex szűrés Coral Szakorvosi CentrumA konkrét panaszokat nem érző, de egészségi állapotukat figyelő és magukról gondoskodni akaró embertársaink részére a Medex szűrővizsgálatot ajánljuk. A Medex szűrővizsgálat új fejlesztésű számítógépes diagnosztikai eszköz. A Medex testünk kültakaróján bizonyos pontokon méri az elektromos aktivitást. Ennek az aktivitásnak a változásaiból egy egyedülálló számítógépes szoftver a Medex szűrővizsgálat adatai segítségével a szervezet legkülönbözőbb pontjain kifejlődő, tüneteket még nem mutató betegségeket valószínűsíti. A Medex szűrővizsgálat fájdalmatlan és az eredménye közvetlenül a vizsgálat után kézhez kapható.

Szülészet-nőgyógyászat

Szülészet-nőgyógyászat Coral Szakorvosi CentrumA nőgyógyászati betegségek diagnosztizálását és kezelését hüvelyi ultrahang vizsgálatra alkalmas készülék segíti. Nőgyógyászati megbetegedések gyógyítása nagy hozzáértéssel és kiváló kórházi háttérrel történik. Teljes körű nőgyógyászati rákszűrés.

Terhesrendelésünkön a terhesség gyengéd és hozzáértő menedzselését, a fogamzástól egészen a szülésig vállaljuk. Down kór és más genetikai betegség integrált szűrésének elvégzésére angliai csúcstechnológiával rendelkező laboratórium szerződött partnerei vagyunk.

 Csecsemő-és gyermekgyógyászat

Csecsemő-és gyermekgyógyászat Coral Szakorvosi CentrumCsecsemő-és gyermekgyógyászati szakrendelésünkön újszülött kortól 18 éves korig várjuk a gyermekeket és szüleiket. A szakmai és technikai háttér biztosítása mellett szeretettel és nagy odafigyeléssel, a megbeszélésre megfelelő időt szánva foglalkozunk pácienseinkkel, nagy hangsúlyt fektetve: csecsemőkori UH szűrések elvégzésére, az újszülöttek, csecsemők fejlődésmenetének követésére, a szoptatás, táplálás, hozzátáplálás problémáira, védőoltások beadására, aktuálisan zajló betegségek kezelésére. 


Ultrahang

Ultrahang (UH) vizsgálat - Coral Szakorvosi CentrumUltrahangkészülékünk lehetővé teszi az ultrahang vizsgálatok teljes skálájának elvégzését  Az ultrahang (UH) vizsgálat fájdalommentes, sugármentes, káros hatással nem járó megbízható vizsgálat. A képalkotó módszerek között ez a legáltalánosabban alkalmazott diagnosztikai módszer.  Alkalmas szűrővizsgálatok elvégzésére is..

Előjegyzéseket telefonon kitöltött ürlappal és személyesen is elfogadunk.  Jegyeztesse magát elő!  Vizsgáltassa ki magát!  Konzultáljon velünk!

Tisztelettel a Coral Szakorvosi Centrum személyzete nevében:

Dr. Törő Bálint
ügyvezető orvos-igazgató

 

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 13. szombat, 13:15
 

Hírlevél feliratkozás

X
Nevem:
Telefonszámom: *
A * -al megjelölt mezők kitöltése kötelező!...