A Coral Szakorvosi Centrum Működési Rendje Nyomtatás E-mail

Szakorvosi Centrum a lakosság részére szakorvosi járó-betegellátást és ahhoz csatlakozó egyéb egészségügyi ellátásokat nyújt a prevenció, a diagnosztika, a gyógyítás és a rehabilitáció területein.

Telefonszámai: 413-0523 és 413-0524

A klinika szakemberei önálló vállalkozók. Működésüket a megfelelő jogszabályok alapján az ÁNTSZ engedélyével, a szakma írott és íratlan szabályai alapján, saját felelősséggel végzik.

A centrum szolgáltatásai térítésesek, Társadalom Biztosítás (TB) szerződéssel nem rendelkezünk.

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-20-ig

Szolgáltatás igénybevétele

A centrumot az ellátásra szoruló beteg telefonon, vagy személyesen felkeresi.

A bejelentkezés, előjegyzés, regisztrációs eljárás és a beteg azonosítása a klinika által szabályozott formában történik. A bejelentkezés során a beteg - az erre felkészített személyzettől - kap tájékoztatást a beutalásról, az egészségügyi szolgáltató szakmai működéséről, az előjegyzésről, az egyes ellátásokhoz való hozzáférésről, a szakorvos kijelöléséről és a teljes körű betegfelvételi dokumentációról, valamint a betegjogokról.

Kölcsönös pontossággal a várakozás elkerülésére törekszünk. Ha az előre lekötött vizsgálati vagy kezelési időpontot nem tudja igénybe venni, kérjük 24 órával előre jelezze rendelőnknek a változást.

Laboratóriumi vizsgálat céljából vérvétel a rendelőben történik, megbeszélt időpontban.

Gyógytornára érkezett betegek az öltőzőben zárható szekrényben helyezhetik el ruháikat. A kezeléshez pólót, rövidnadrágot, esetleg fürdőruhát célszerű viselni, tornacipő szükséges. Kezelések után, az öltözőhöz csatlakozó fürdőhelységben lehetőség van zuhanyozásra. Kérjük, szíveskedjék saját törülközőről gondoskodni!

Dohányzás a klinika egész területén tilos!

A kezelések időpontjait kezelőlapon rögzítjük, amelyet kérünk, szíveskedjen magával hozni a kezelésekre.

Fizetés módja: egyenlőre készpénz, amelynek intézése a recepciónál történik. Szolgáltatásaink mindenkori árjegyzéke a recepcióban tevékenykedő munkatársunknál megtekinthető. A lekötött kezelések fizetésénél egy kezelés kiegyenlítését előre kérjük.

Minden további, itt nem érintett kérdésben készséggel áll rendelkezésre recepciós, vagy bármelyik munkatársunk.

Estleges panasz a Centrum Igazgatójánál személyesen, vagy a 06-20-421-6945-ös számon tehető!

 

Hírlevél feliratkozás

X
Nevem:
Telefonszámom: *
A * -al megjelölt mezők kitöltése kötelező!...