Minőség Nyomtatás E-mail

Mit értünk Minőség alatt

Minőség a Coral Szakorvosi CentrumbanAz egészségügyi ellátás minősége az a mérték, amely –egyéni és populációs szinten – a mindenkori szakmai tudásnak megfelelően javítja az egészségre vonatkozó kedvező eredmények valószínűségét"

"The degree to which health services for individuals and populations increase the likelihood of desired health outcomes and are consistent with current professional knowledge." (The Institute of Medicine (IOM) of the National Academies, USA)

  • Minőség a betegeink számára érzékenységet, kedvességet és hatékony kezelést, a tünetektől való megszabadulást, illetve a funkciók növekedését jelenti.
  • Minőség az orvosaink, dolgozóink számára a technikai készségeket, az ellátásban meglévő szabadságot és a kívánt eredményt jelenti.  Ezt elsősorban a páciensek elégedettségével mérjük.

Számunkra a minőség jellemzi:

  • A klinikai hatékonyságot: Kezelésünk az elérhető lehető legnagyobb javulást eredményezze a páciens egészségi állapotában.
  • A páciens és az orvos közti kapcsolatot:  érzékeny legyen, hatékony, a páciensek magánéletének tiszteletben tartva.
  • A páciens és az orvos comfort érzetét és az ellátás környezetének jóságát: Könnyen megközelíthető  kellemes környezet,  szívélyes fogadtatás, jól működő előjegyzési rendszer, hatékony munkavégzést elősegítő munkakörnyezet.

Minőség a Coral Centrumban

A Coral Centrum vállalkozott arra, hogy a szigorú szakmai és szervezeti követelményeknek és előírásoknak megfelelve végezze ellátási feladatait.

Intézményünk a stabil működésre, a betegek igényeinek egyre jobb kielégítésére törekedik. Kiváló szakembereink felkészülten, megbízhatóan várják és látják el a betegeket a legmodernebb felszerelés segítségével. A rendeléseinken történő szakmai munka minőségét magyar és nemzetközi, korházi és magánrendelési gyarkorlattal rendelkező orvosokból álló 22 fős csapat biztosítja. Az orvosok munkáját, szakképzett asszisztensek segítik.

Működő rendszerünk nap mint nap bizonyítja életrevalóságát, másrészt folyamatosan javítható és fejleszthető.  Észrevételeikkel, megjegyzésekkel sokat segíthetnek hogy szolgáltatásaink  minőségét folyamatosan javítsuk.

Módosítás dátuma: 2011. július 17. vasárnap, 14:10
 

Hírlevél feliratkozás

X
Nevem:
Telefonszámom: *
A * -al megjelölt mezők kitöltése kötelező!...