Pszichiátria, addiktológia Nyomtatás E-mail

Dr Funk Sándor
Neurológus, pszichiáter- és addiktológus szakorvos
Rendel: Hétfő 16-20

A pszichiátria a lelki betegségek tudománya; az idegrendszer és az egész ember lelki-szellemi betegségeit kutatja és gyógyítja. A lelki betegségek diagnózisa az egyének gondolkodásbeli, érzelmi és viselkedésbeli jellegzetességei alapján állíthatók fel. A lelki betegségek gyógyításában több pszichiátriai terápiás módszer is ismert. Ide tartozik a gyógyszeres kezelés és a pszichoterápia összes fajtája.

A mindennapi orvosi gyakorlatban leggyakrabban tapasztalt pszichiátriai zavarok között vannak

  • Szorongásos zavarok, pánik-betegség
  • Stressz-, menedzser- betegség
  • Depresszió - gyakorisága legalább tíz százalékos
  • Alvászavarok
  • Fóbiák- kényszerbetegségek
  • Szenvedélybetegségek (leggyakoribb az alkoholizmus)
  • Egyéb lelki zavarok, krízishelyzetek

Szenvedélybetegségek (Dr. Funk Sándor Neurológus, pszichiáter- és addiktológus szakorvos)

Szenvedélybetegségek (addiktológiai betegségek) azok a magatartászavarok, amelyeket bizonyos kémiai anyagok rendszeres fogyasztása (szerfüggőségek) vagy eleinte veszélytelennek tűnő magatartás okozza. Szerfüggőségek például: alkohol, cigaretta, drog, nyugtatók, altatók, kávé) rendszeres használata során kialakuló függőségek (dependencia, addikció). Ekkor már nehéz vagy a "beteg" nem tud lemondani e szerek használatáról akkor sem, ha a szer fogyasztását környezete ellenzi vagy tiltja. Megváltozik az egyén közérzete, hangulata, magatartása – a szer átalakítja a személyiséget.

Ezek a beiStock_000005809739Small_Pschitegségek gyógyíthatóak!. Az addikciók megvonására és kezelésére korszerű gyógyszeres (megvonást és sóvárgást csökkentő) és pszichoterápia segít a gyógyulás folyamatában.

Coral orvosa az elme és lelki zavarok megelőzésének a híve, de a pszichiátriai gyógyszeres kezelésben is naprakész, a klinikai gyakorlatban a gyógyszeres és pszichoterápiás kezelés kombinációját alkalmazza.

Aktuális áraink

Az ÁRLISTA itt található!       

Bejelentkezés, időpont egyeztetés:

06-1-413-0523
06-30-244-1903
vagy kitöltött ürlappal!

Módosítás dátuma: 2014. március 02. vasárnap, 10:19
 

Hírlevél feliratkozás

X
Nevem:
Telefonszámom: *
A * -al megjelölt mezők kitöltése kötelező!...