Rendelő eladó /bérbeadó! Nyomtatás E-mail

A belvárosban, a VII. kerület legközpontibb részén, egy masszív tégla építésű lakóház földszintén elhelyezkedő, újszerűen felszerelt, 8 éve működő bevezetett orvosi rendelő eladó. A rendelői helység 8 ével ezelőtt teljesen fel lett újítva és jól tartott állapotban van. A földszint megfelel mozgássérültek ellátására. A helységek teljesen légkondicionáltak.

A rendelő alapterülete 153 m2 + 83m2 galéria (236 m2 lakó terület) és 8 szobát foglal magába. A földszint megfelel mozgássérültek ellátására. A földszint magában foglal 1 váró szobát 4 nagy rendelői szobát, 1 kissebb rendelői szobát (gipsz fallal leválasztva egy nagy szobából), 3 WC (1 mozgássérült) , 1 tusoló, öltöző valamint mosószer raktár. 2 nagy rendelési szoba falai csempézve vannak az ANTSZ igénye szerit. A galérián 2 nagy szoba (gipsz fallal elválasztva, váloztatható), konyha, 2 raktár, fürdőszoba/WC öltöző vannak. A rendelési szobák modern bútorokkal és, természetesen orvosi műszerekkel vannak teljesen felszerelve. A fűtés központi de az ingatlan rendelkezik hütés és fütésre szolgáló légkondició berendezéssel amely minden helységben külön kezelhető.

Az ingatlan megfelel sok egyéb alkalmazásra, mint iroda, bemutatóterem stb..

A rendelő természetesen rendelkezik ANTSZ engedélyekkel. A rendelő jelenleg 20 szakorvossal működik, mint magán praxis. A rendelői szobák felszereltek recepcióval valamint kardiológiai, nőgyógyászati, bőrgyógyászati és más szakorvosi műszerrel, számítógépekkel és számítógépes orvosi programmal. Teljeskörű diagnosztikai vizsgálatokat biztosítunk, részét azonnali időpontos külső szolgálattal látunk el (szerződések alapján).

Elérhetőség:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

Tel: + 972 8 6466026
Mobil : + 972 54 5505773

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 12. szombat, 14:26
 

Hírlevél feliratkozás

X
Nevem:
Telefonszámom: *
A * -al megjelölt mezők kitöltése kötelező!...