Általános információk Nyomtatás E-mail

Coral Szakorvosi Centrum Budapest
Magán-rendelő komplexumunk széleskörű és magas színvonalú ambuláns egészségügyi ellátást szolgáltat. A szolgáltatást 23 nagy tapasztalattal és kórházi – az esetek többségében külföldön szerzett- gyakorlattal rendelkező szakorvosok nyújtják, akik recept felírási joggal is rendelkeznek. Kórházi hátterük biztosítja a kezelt betegségek szükségletének megfelelő fekvőbeteg ellátások megszervezését is. 

Az egészségügyi szolgáltatásokat az alábbi területeken végezzük:

Külön felhívjuk a figyelmet a MEDEX diagnosztikai számítógépes eszközzel történő vizsgálatra, mely egy megbízható, fájdalom- és sugármentes vizsgálat belgyógyászati betegségek diagnosztizálására. A Medex Teszt segítségével a még nem észlelhető belső elváltozásokra irányuló jelzések alapján végezhetők el a célirányos vizsgálatok.

A rendelőbe előzetes bejelentkezés alapján az igényeknek megfelelő időpontra történik az előjegyzés, elkerülve ezzel az időpocsékló várakozásokat.

Kérjük, hogy a szakvizsgálatra hozza el régebbi leleteit és zárójelentéseit.

Az egészségbiztosítókkal kötött szerződéseink alapján betegeink a kifizetett vizsgálati díjakat az általunk kiállított számla alapján visszaigényelhetik a biztosítójuktól.

 

Módosítás dátuma: 2012. január 22. vasárnap, 14:16
 

Hírlevél feliratkozás

X
Nevem:
Telefonszámom: *
A * -al megjelölt mezők kitöltése kötelező!...